About

“Driving stories through appealing design”

Als gepassioneerd en ervaren freelance 2D/3D motion graphic designer help ik jou je verhaal, product of dienst te vertalen naar creatieve animaties!

Met ruim 12 jaar werkervaring als motion graphic designer / animator / editor geeft het mij nog altijd een enorme kick als ik artwork tot leven breng in After Effects!

Door de jaren heen heb ik o.a. gewerkt voor klanten als Bol.com, Friesland Campina, JBL, Netflix, Philips, KLM SkyTeam, Nederlandse Spoorwegen, TMG en meer. Projecten waaran ik werkte variƫren van social content, narrowcasting en digital out of home, tot product visualisaties en tv-commercials.

Dankzij een scala aan platformen en doelgroepen waarvoor ik content maak, ben ik in staat zelfstandig of in teamverband creatieve content te produceren die goed aansluiten op specifieke kanalen.

De boodschap van een video is voor mij minstens zo belangrijk als de artistieke uitstraling. Samen kijken we in welke design en animatie stijl we te werk gaan en welke tone of voice we gebruiken.

Ik werk in After Effects, Illustrator, Photoshop, Premiere, Cinema 4D en Blender. In overleg met de klant kom ik graag samen tot een geschikt (uur-/dag-/project-) tarief en werk ik op locatie, dan wel op afstand.

Zoek je iemand voor de creatieve realisatie van korte of lange animaties, explainers of heb je gewoon wat (extra) hulp nodig met een video montage of grafische vormgeving?

Ik hoor graag van je! De deur van mijn digitale kantoor staat voor je open.